Jumat, 12 November 2010

wat is javan word kapribaden beteken?

Kapribaden is niet het zeflde dan kepribadian (persoonlykheid)kapribaden hier betekent dat hel spirirtuel actief is. het begint met zelfkennis en daaruit voortkomend het besef van dat alles een is of alles omvattenel good.mens,

de basis vande mens bevat 2 elementen, lichaam en geest. het licham bevat 4 basis naturelyke elementen: aarde,water,wind,vuur. licham zonder arde( voodsel) zondood gaan zonderwater kunnen we ook niet zonder winel(zuurstof) gaan we ook dood zonder vuur (warmte van de zon) kunnen we niet bestaan.de 4 elementen, die door de vader worden geeonsu merd vermen het sperma byde muoder vermenze de eicel.

wanneer de sperma en eicel elkaar onmoeten in de baarmoeder kunnen ze zich allen onwikkelen als er spirit is. als er geen spirit is sterft de vrucht. er zygn 7 lagen in het groein van de foetus in de baarmoeder. haar, huid, spieren,zenuwen,beenderen,beenmerg, bloed in het universum is het getal 7 lagen by eider ritueel erg belangryk bedoelel als symbool van de 7 lagen van het lichaam de 7 lagen in kapribaden vertegenwoordigen de 7 lagen in het lichaam. kapribaden gelooft dat de spirit in het lichaam dekleine vonk is van de spirit van god. de werldwordt geregeld door god van de creeeren en het universum in beweging te brengen. dit bewust zyn heerst in de werld manifestatie van god,allah,ROMO, Gusti ingkang moho suci.

0 Komentar:

Posting Komentar

Berlangganan Posting Komentar [Atom]

<< Beranda